Αρχειοθήκη ιστολογίου




Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αυτό το απόγευμα, στις 3μ.μ, η Kellie δικάστηκε από τον Επαρχιακό Δικαστή Steven Andreasen για την προσπάθεια της να απελευθερώσει μινκ από μια φάρμα στην Sioux City.

Η Kellie ομολόγησε την ενοχή της στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Woodbury County για την απελευθέρωση ενός ζώου από την εγκατάσταση ζώων και για προσπάθεια διάρρηξης τρίτου βαθμού.

Ο Επαρχιακός Δικαστής Steven Andreasen ανέστειλε την πενταετή ποινή φυλάκισης και 305 ημέρες επιπλέον, και κατέληξε σε ποινή 60 ημερών για την απόπειρα διάρρηξης.

Επίσης την έβαλε σε αναστολή για πέντε χρόνια και την διέταξε να μην έχει καμία επαφή με τον ιδιοκτήτη της φάρμας Steve Krage και να μην πλησιάσει την φάρμα για πέντε χρόνια. Θα δωθεί πίστωση στην Kellie για τις 16 ημέρες που πέρασε στην φυλακή μετά την σύλληψη της.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο σύζυγος της Kellie (Victor Vanorden) καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης τον Φεβρουάριο για την απελευθέρωση ενός ζώου από την εγκατάσταση ζώων και την προσπάθεια διάρρηξης τρίτου βαθμού.

Τόσο ο Victor όσο και η Kellie πρέπει να πληρώσουν 8.757 δολάρια για αποκατάσταση στον ιδιοκτήτη της φάρμας Krage για τις ζημιές στον φράχτη του.

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε την ταχυδρομική διεύθυνση της Kellie ώστε να μπορείτε να της στείλετε γράμματα. Αυτή και ο Victor θα μοιράζονται την ίδια λίστα επιθυμίας του Amazon, έτσι ώστε όταν η διεύθυνση της Kellie γίνει διαθέσιμη, μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε τις παραγγελίες. Στο μεταξύ, παρακαλούμε να σκεφτείτε να δωρίσετε 10 ή 20 δολάρια, καθώς υπάρχει απλήρωτο χρέος 600 δολαρίων για τα δικαστικά έξοδα το οποίο έχει μεταβιβαστεί στην μητέρα του Victor (η οποία δεν έχει τα χρήματα για να το πληρώσει). Η Kellie και ο Victor θέλουνε να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεχή υποστήριξη και γενναιοδωρία σας.

Κανένα σχόλιο