Πρόσφατα είχα την καλή τύχη να βρω πρόσβαση σε ένα σπάνιο έγγραφο του ALF [Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων] που ανακτήθηκε από τα εσωτερικά αρχεία του Πανεπιστημίου του Όρεγκον. Κάποιος είχε βρει την αυθεντική τυπογραφημένη ανακοίνωση που είχε σταλεί στο σχολείο από το ALF μετά την επιδρομή στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον το 1986, και το προσέφερε για δημοσίευση εδώ - για να διαβαστεί ολόκληρη, ίσως για πρώτη φορά από την δεκαετία του '80.

Πάνω από 200 ζώα σώθηκαν στην επιδρομή, καταστράφηκε εξοπλισμός και κατασχέθηκαν φωτογραφίες. Το ALF εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση σε απάντηση για την παραπληροφόρηση που διέδωσε το πανεπιστήμιο σχετικά με την επιδρομή.

Το άτομο που βρήκε την ανακοίνωση σκάναρε το αυθεντικό έγγραφο, το οποίο παραθέτω εδώ. Από όσο γνωρίζω, αυτή η ανακοίνωση δεν έχει δημοσιευτεί ολόκληρη για 25 χρόνια - αν όχι ποτέ.

Η καταχώρηση για αυτή την επιδρομή στο ALF Diary of Actions λέει:
Οκτώβρης 26,1986

Eugene,Όρεγκον

Έγινε επιδρομή στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. Βραδυνή διάρρηξη σε δυο κτήρια. 264 ζώα απελευθερώθηκαν (12 Χάμστερ, 28 Γάτες, 24 Κουνέλια, 100 Αρουραίοι και Περιστέρια). 120.000 δολάρια σε ζημιά στα εργαστήρια.

ALF Μονάδα #5, Pacific Northwest
Το μόνο άτομο που παραδέχτηκε τον ρόλο του σε αυτή την επιδρομή είναι ο Jonathan Paul, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε μετά από την έκτιση 4 ετών για άλλη δράση του ALF: έκαψε ολοσχερώς το Cavel West σφαγείο αλόγων στο Ρέντμοντ του Όρεγκον. Ως μέρος της συμφωνίας σε αυτή την υπόθεση, ο Paul παραδέχθηκε τον ρόλο του σε μια σειρά από άλλες δράσεις του ALF, συμπεριλαμβανομένης της επιδρομής στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου του Όρεγκον.

Εμπνευστείτε από αυτό το καλογραμμένο, και σπάνιο έγγραφο του ALF.


-Peter Young

Κανένα σχόλιο