Αρχειοθήκη ιστολογίου


Πηγή: Athens Indymedia



Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε, νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με τους φυλακισμένους στην Ιταλία λόγω της «επιχείρησης ευτολμία», με τον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα στη Γερμανία (δύναμη, αδερφέ), με τον Μάρκο Καμένις στην Ελβετία (από τις 20 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτέμβρη σε απεργία πείνας), και με τα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/FAI-IRF στην Ελλάδα. Στέλνουμε τη συμπαράστασή μας επίσης στους/στις κρατούμενους/ες ανά τον κόσμο: στους Χένρυ Σεγαρρούντο στη Βολιβία, Μάριο Λόπες στο Μεξικό, Λουσιάνο Πιτρονέγιο, Μαρσέλο Βιγιαροέλ, Φρέντυ Φουεντεβίγια, Χουάν Αλίστε, Κάρλα Αντρέα, και Ιβάν Νταρίο στη Χιλή. Ακλόνητοι αντάρτες

Σε συνενοχή με τον Πυρήνα Συνωμοτών για τη Διάδοση του Χάους, τον Πυρήνα Οργής, και με τη Διεθνή Συνωμοσία για την Εκδίκηση, ομάδες της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας στην Αργεντινή, συνεχίζουμε τις δράσεις αντεπίθεσης ενάντια στο κράτος και στο Κεφάλαιο, πλησιάζοντας πιο κοντά και στοχεύοντας καλύτερα, εφορμώντας κάθε τόσο και βάζοντας μπροστά τα ιδανικά και τις αξίες της λευτεριάς.

Κατά τις 2 τη νύχτα της Κυριακής, 19 Αυγούστου, πραγματοποιήσαμε μια εμπρηστική επίθεση με δύο μηχανισμούς με βενζίνα εναντίον αντιπροσωπείας της FIAT, στη συμβολή των οδών Τριουνβιράτο και Ντονάδο, στη γειτονιά της Βίγια Ορτούσαρ. Με αυτόν τον τρόπο θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους δήμιους ότι ο καιρός της ειρήνης έχει τελειώσει, και ότι οι ιδιοκτησίες τους διατρέχουν κίνδυνο, μιας και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να μην κοιμούνται ήσυχοι, αφού όσο υπάρχει καταπίεση θα υπάρχει εξέγερση. Όπως ακριβώς συνεχίζουν να καίγονται τα οχήματα πολυτελείας από τη συνοικία της Βίγια Ντεβότο ως αυτήν της Ρεκολέτα, μέρα με τη μέρα, νύχτα με τη νύχτα, η καθημερινή εξέγερση δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Δεν μπορούν να μας σταματήσουν!

Φίλοι της Γης/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Κανένα σχόλιο